Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά, προσθέτοντας και τα δημητριακά. Τοποθετείτε το μπισκότο σε φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 24 εκατοστών. Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, απλώνετε το παγωτό στη φόρμα και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει, για περίπου 3-4 ώρες. Γαρνίρετε με τα φρούτα.
*Το Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.